Groeien met je bedrijf? Vergeet de professionaliseringsslag niet!
21740
post-template-default,single,single-post,postid-21740,single-format-standard,stockholm-core-1.0.8,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
groei_bedrijf_skyline

Groeien met je bedrijf? Vergeet de professionaliseringsslag niet!

Eerder verscheen in het magazine Baaz een artikel met advies voor de ondernemer met ambitie. Dit artikel werd geschreven door Janine en is nu ook in z’n geheel te lezen op baaz.nl

Groei je als ondernemer met je bedrijf? Dan groei je als ondernemer vaak ook met je personeel. En daar waar gegroeid wordt, gaat dat meestal gepaard met een professionaliseringsslag. Echter, ten aanzien van het personeel zien wij vaak dat deze professionaliseringsslag iets achterblijft.

Ondernemers krijgen vaak de kriebels bij het horen van woorden als ‘personeelsbeleid’, ‘personeelshandboek’ en ‘personeelsvertegenwoordiging’. Al deze zaken kosten tijd, meestal ook geld, en leveren niet direct iets op. Toch geldt ook hier dat voorkomen beter is dan genezen, dus is het heel belangrijk om je er eens een klein beetje in te verdiepen.

Hoe ambitieus ben jij aan de slag gegaan met de eigen onderneming? Speelde bij jou ook de issues als transitievergoeding, de verschillende verplichte raden als de medezeggenschap, personeelsvertegenwoordiging en ondernemingsraad? Laat het even weten in een reactie onderaan dit artikel. Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen.

No Comments

Post a Comment