Diensten
17
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17,stockholm-core-1.0.8,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Als het gaat om arbeidsrecht, staan wij u in elke situatie bij.

Wij adviseren, wij procederen en wij bemiddelen, maar bovenal zijn wij een sparringpartner.
Voor werkgevers, werknemers en ambtenaren.

Alles binnen het arbeidsrecht! Wij adviseren, wij procederen en wij bemiddelen, maar bovenal zijn wij een sparringpartner. Voor werkgevers, werknemers en ambtenaren.

 

Wij kiezen er bewust voor om zowel aan de werkgevers- als de werknemerskant werkzaam te zijn. Juist omdat wij zowel werkgevers als werknemers (waaronder ook ambtenaren) bijstaan, weten wij welke belangen er mee (kunnen) spelen aan de andere kant, de wederpartij.

 

Naast de bovenstaande dienstverlening schrijven wij met regelmaat arbeidsrechtelijke artikelen en verzorgen wij workshops op het gebied van arbeidsrecht.

p
Direct hulp nodig? Leg je situatie rustig uit door ons gewoon even te bellen.

Voorkomen in plaats van genezen

Omdat voorkomen (vaak) beter is dan genezen, adviseren wij graag. Dat past uiteraard ook goed bij een sparringpartner.

Adviseren

Tegenwoordig kan je heel veel, eigenlijk alles, wel terugvinden op internet. Toch is het in veel arbeidsrechtelijke gevallen wel raadzaam om één en ander even kort te checken. Zo voorkom je dat je kleine maar cruciale dingen over het hoofd ziet. Dat geldt zowel voor werkgevers als werknemers.

 

Moet er een dossier bestudeerd worden of heb je hulp nodig bij een bepaald traject, dan kan je ons gewoon even bellen of het contactfomulier invullen en dan bellen wij je terug.

Heb je als werkgever te maken met een stelende werknemer, ontsla hem of haar dan niet direct op staande voet. Bel ons gewoon even, want hoe iemand op staande voet te ontslaan luistert zeer nauw.

 

Ben je een werknemer die arbeidsongeschikt is – al dan niet door je werk – en doet jouw werkgever jou een beëindigingsvoorstel you can’t refuse, bel ons dan ook even want voor je het weet zit je zonder inkomen.

 

Dit zijn slechts twee voor de hand liggende voorbeelden, maar het laat wel zien dat sommige ogenschijnlijke oplossingen juist meer issues tot gevolg hebben.

Wij procederen met plezier

Soms komen partijen er gezamenlijk gewoon niet uit en dan procederen wij ook voor onze cliënten, met plezier.

Wet Arbeidsmarkt in Balans

Procederen

Soms wordt er geprocedeerd uit principe, maar meestal gaat het om het resultaat.

 

De feitelijke omstandigheden zijn minstens net zo belangrijk als de juridische inhoud. Daarom heeft het altijd onze voorkeur om samen de gerechtelijke procedure te voeren. Onze cliënten leveren de feiten aan en aan de hand hiervan stellen wij de stukken op en leggen de kwestie aan de rechter voor. En dan is het aan de rechter om over de kwestie te oordelen.

Een bij voorbaat kansloze zaak zullen wij nooit aan de rechter voorleggen, zo zitten wij niet in elkaar. Daarvoor is de relatie met onze cliënten te waardevol.

Tijd voor een goed gesprek

Wij zien steeds vaker dat partijen liever gezamenlijk tot een oplossing komen als er zich een arbeidsrechtelijk probleem voordoet. Uiteraard helpen wij daarbij ook graag.

Bemiddelen

Een goed gesprek, of meerdere goede gesprekken, waarbij de belangen van beide partijen centraal staan doet soms wonderen.

Een bekend voorbeeld is het verhaal van de twee zussen die beiden de laatste sinaasappel willen hebben, ze stellen beiden deze sinaasappel écht nodig te hebben en besluiten hem uiteindelijk door midden te snijden. De ene zus perst haar helft uit, drinkt de geperste sap en gooit de schil weg. De andere zus raspt de schil voor in het beslag van haar cake en gooit het vruchtvlees weg. Hun compromis leek perfect, maar er was een betere oplossing voor handen.

Daar waar mogelijk nemen wij de bemiddelende rol op ons en gaan we samen op zoek naar de oplossing.

Direct hulp nodig? Leg je situatie rustig uit door ons gewoon even te bellen.