Over ons
13
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13,stockholm-core-1.0.8,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Over ons

biedrA | Arbeidsrecht biedt arbeidsrechtelijke bijstand aan cliënten waarbij samenwerking, persoonlijk contact en betrokkenheid hoog in het vaandel staan.

Arbeidsrechtjuristen die deze waarden ook hoog in het vaandel hebben staan, wordt aangeboden om samen te werken aan de veelzijdige cases.

Het team van biedrA bestaat uit Janine, Lotte Schuurs en Frank Aarts en kan u door heel Nederland bijstaan.

Arbeidrechtjurist

Janine Bauer

“Sámen met mijn cliënten bepaal ik de strategie om arbeidsrechtelijke issues op te lossen. De belangen van mijn cliënten verlies ik daarbij niet uit het oog.”

Betrokken0

Toegankelijk0

Ervaren0

Een tevreden cliënt is waar het Janine om gaat. Janine is een ervaren arbeidsrechtjurist die zich vastbijt in de zaken van haar cliënten. Haar kennis, toegankelijkheid en proactieve werkwijze zorgen voor een vertrouwde en prettige samenwerking. Haar passie voor het arbeidsrecht is ontstaan toen zij werkzaam was als advocaat. Juist de combinatie van persoonlijke en zakelijke belangen maakt dat zij het arbeidsrecht zo interessant vindt. Door haar hoge mate van betrokkenheid weet zij snel of ze moet optreden als sparringpartner om problemen te voorkomen, of adequaat moet handelen als een situatie dreigt te escaleren.

Arbeidrechtjurist

Frank Aarts

“De belangen van mijn cliënten staan altijd voorop. Mede daardoor weet ik snel door te dringen tot de kern van het probleem én een oplossing te vinden.”

Helder0

Open0

Adequaat0

Frank is een gedreven arbeidsrechtjurist die jarenlang voor Defensie heeft gewerkt en dus zeer ruime ervaring heeft binnen het ambtenarenrecht. Om zich ook binnen het ‘gewone’ arbeidsrecht specialist te kunnen noemen heeft hij de Grotius opleiding Arbeidsrecht gevolgd en succesvol afgerond.

Dat de roots van Frank liggen aan de Nieuwe Gracht in Haarlem (waar het kantoor van biedrA is gevestigd) en dat de passie voor het arbeidsrecht – en in het geval van Frank tevens voor het ambtenarenrecht – gedeeld werd kon geen toeval zijn. Aanleiding én ingrediënten voor een leuke en goede samenwerking.

Arbeidrechtjurist

Lotte Schuurs

“Graag geef ik duidelijk advies over de verschillende mogelijkheden en vooral de haalbaarheid ervan. Voor elk probleem is een oplossing is, daarvan ben ik overtuigd.”

Oplossingsgericht0

Eerlijk0

Duidelijk0

Lotte (1976) is sinds 2001 werkzaam binnen het arbeidsrecht en heeft gedurende tien jaar als advocaat gewerkt bij diverse advocatenkantoren (o.a. Loyens & Loeff en Van Diepen Van der Kroef Advocaten).

Met een ruime ervaring in het adviseren en procederen over ontslag, arbeidsconflicten, ziektedossiers en andere geschillen binnen het arbeidsrecht, rekent Lotte zowel werkgevers als werknemers tot haar cliënten.

Communicatie in de Engelse taal is geen enkel probleem en daarom staat ze ook graag expats en multinationals bij.

Direct hulp nodig? Leg je situatie rustig uit door ons gewoon even te bellen.